Асоціація шеф-кухарів України
Асоціація заснована 2016 року з ціллю підтримки та популяризації ресторанного бізнесу, а також для створення єдиних професійних норм для закладів громадського харчування столиці.
На сьогоднішній день це найчисленніша професійна організація кулінарів. Асоціація шеф-кухарів України створена для того, щоб всі її члеи могли ділитися своїм досвідом та впливати на розвиток гастрономії, підвищуючи її рівень у нашій країні. Кожен член нашої організації має можливість вносити нові пропозиції по її розвитку, проходить навчання, приймає участь в загальних заходах.
Основна ціль Асоціації шеф-кухарів України – підвищення престижу професії кухаря, котрий підкріплюється кваліфікацією кулінарів, їх знаннями т досвідом.
Робота Асоціації шеф-кухарів України направлена на розвиток ресторанної сфери та популяризації професії шеф-кухаря та кондитерів.
Наша організація прагне до того, щоб всі її члени були захищені у правовому аспекті, а також мали гідну репутацію в кулінарних колах.
Договір оферти, Політика конфіденційності, Доставка та оплата
